Betingelser

Varekjøp/betaling
Betaling kan gjøres som bankoverføring, paypal, eller kort ved henting av varen hos Nymfa DA. 

Nymfa DA har salgspant i alle varer inntil de er fullt betalt, jfr pantelovens §3-14.

Ekspedering av ordre 
Normal frakttid er 1-5 dager avhengig av hvor du bor og frakt måte. Varen sendes normalt innen 1-3 dager etter bestilling. Nymfa DA er drevet ved siden av vanlig jobb, og alle ordere behandles derfor på kveldstid. 

Ved forsendelse med brev/A-post er dette på kundens ansvar.
Nymfa DA dekker ikke tap/skade på forsendelser med brev/A-post.

Priser
Våre priser blir regulert etter behov fra våres og våre leverandørers side. Du betaler selvfølgelig bare for det som står oppgitt i butikken. Vi tar forbehold om trykkfeil. 

Uavhentede pakker
Ved uavhentede pakker blir kunden ilagt et gebyr på kr 300,- for å dekke våre frakt/administrasjonsutgifter. Dette kan bli innkrevd av inkassobyrå.

Falske/fiktive bestillinger
Falske bestillinger vil bli politianmeldt, og vi vil kreve alle våre kostnader med omkostninger refunderte. IP adresse vil bli overvåket.

Reklamasjon og garantier
Reklamasjonsretten følges i henhold til norsk lov om. Garanti gis av produsent, leverandør eller forhandler. Ellers gjelder reglene i kjøpsloven og angrefristloven.

Angrefrist
Angrer du kjøpet, har du etter angrefristloven rett til å returnere produktet etter nærmere angitte regler. Angrefristen er 14 dager.  Produktet må da være ubrukt, og i den stand du mottok det. Varen må returneres forsvarlig innpakket, uskadd, og i originalemballasje. Returkostnadene bæres av kunden.

Skade på varen 
Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved avhenting på postkontoret, må du melde fra om dette med en gang. Kontaktpunktet her er: post@nymfa.no. Oppdager du en transportskade først når åpner emballasjen må du snarest ta med deg hele forsendelsen inklusiv emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postkontoret hjelper deg med utfyllingen av sitt standard skadeskjema. 

Mangelfull vare 
Har vi sendt deg en mangelfull eller feilaktig vare skal den omgående returneres i originalemballasjen med betalt returfrakt og i vesentlig samme stand og mengde. Du taper din rett til å gjøre mangelen gjeldende dersom du ikke gir melding til oss om hva slags mangel det gjelder innen rimelig tid etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Dette meldes til: post@nymfa.no. Dersom varen er mangelfull vil du få returnert rimelige fraktutlegg. For øvrig setter kjøpsloven en ytre grense for å påberope seg en mangel.

Annet
Vi forbeholder oss retten til å erstatte en type flue med en lignende dersom vi skulle være tom for den du bestiller. Dette gjelder bare hvis den ikke utgjør en vesentlig del av bestillingen. Farger, form og utførelse kan variere fra bildene i butikken da dette er håndarbeid og derfor varierer alt etter hvem som binder fluene. Det er selvfølgelig ikke snakk om store forskjeller. Vi prøver uansett å gjøre deg fornøyd som kunde og løser alle eventuelle problemer generøst.

Husk at all informasjon, tekster og bilder er dekket av Åndsverksloven og gjengivelse av alt innhold på denne nettsiden er strengt forbudt.

Ved spørsmål ta kontakt på post@nymfa.no.

Vår nettside bruker informasjonskapsler, som nesten alle nettsteder gjør, for å gi deg den beste opplevelsen vi kan. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er plassert på din datamaskin eller mobiltelefon når du surfer på nettsteder. For mer info, klikk her